Voor het goede doel

Geplaatst op: 06-12-2013

Ik had beloofd dat ik een actie zou doen. Iets leuks om dit fraaie jaar af te sluiten. Want voor mij was 2013 een topjaar. Het winnen van De Gouden Strop, een auteursbezoek aan Nederland, een zomer die zo droog was en zo lang duurde dat ik maar liefst 8 weken niet hoefde te maaien en tot slot: het voltooien van een nieuw boek.

Een actie dus. Maar geen like en win. Ik stel drie gesigneerde exemplaren van ‘Nacht in Parijs’ beschikbaar voor de drie hoogste bieders. De opbrengst is bestemd voor Serious Request, de actie van 3FM waar dit jaar aandacht wordt gevraagd voor kinderen die onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dat zijn er zo’n 800.000 per jaar. Veel te veel. Om dat mee te helpen voorkomen wil ik graag een steentje bijdragen en daarvoor heb ik jullie hulp nodig. Jullie geld.

Bieden dus op ‘Nacht in Parijs’. Wat is het boek waard? In de winkel kost het € 12,50. Met handtekening en persoonlijke opdracht van De Gouden Strop-winnaar is het minstens het dubbele waard. Zo niet meer. Daarom neem ik alleen biedingen aan boven de € 25,-.

Jullie kunnen je bod uitbrengen door een mail te sturen naar michaelberginfo@gmail.com. Je naam blijft anoniem. Ik houd de stand bij en zal regelmatig de tussenstand laten weten op twitter (@BergMichael) en op deze blog. Scroll daarvoor naar beneden. Op FB zullen regelmatig verwijzingen naar de blog verschijnen. Dat zijn de spelregels.

De veiling sluit zaterdag 21 december om 12.00 uur.

Ik reken op een fantastische opbrengst.

Met hartelijke groet,

Michael Berg

 

Tussenstand 19 dec 14.00 uur:

1. € 50,-

2. € 30,-

3. € 29,-


Return